Saturday, February 28, 2009

Hakim 5 Tahun

video

Hakim ni berbakat x?????

Latar Belakang PYAN PRODUCTION

Tujuan Pyan Production mengadakan kelas tarian dan lakonan kerana ingin mengumpul bakat-bakat muda yang boleh di gilap untuk diketengahkan....Di samping itu,kelas TARIAN,LAKONAN dan NYANYIAN dalam PYAN PRODUCTION ini ingin memenuhi masa terluang mereka dari membuang masa...TARIAN dipecahkan kepada 4 kumpulan iaitu :

  • 6 - 9 Tahun
  • 10 - 13 Tahun
  • 14 - 17 Tahun
  • 18 - 27 Tahun

Manakala LAKONAN pula terdiri daripada usia 6 - 30 Tahun....

NYANYIAN pula dari usia 10 - 25 Tahun.....

Kepada yang berminat sila SMS seperti :

CONTOH

PyanTeam(jarak) nama,no ic dan no tel

dan HANTAR ke 019-6563794 / 017-2719149

Friday, February 27, 2009

Tunjuk Ajarku SIFU......


ni ler anak2 murid aku.....umur baru jer 10 dan 11 tahun...dorang ni mang aku seluttt ar coz x pnah miz dtg lthan...mudah-mudahan usaha dorang ni memberi kjayaan kat dorang....Aminnnnnn......



Saturday, February 21, 2009

Gambar Jurulatih PYAN PRODUCTION


Nama : Mohd Sofian Bin Mansor
Umur : 22 Tahun
Kerjaya : Jurulatih Tarian dan Mengambil Tempahan Kek,Roti,Biskut serta Katering





Nama : Mohd Nor Zairi Bin Mohd Talha
Umur : 21 Tahun
Kerjaya : Jurulatih Nasyid





Nama : Siti Khatijah Bte Mohd Talha
Umur : 28 Tahun
Kerjaya : Jurulatih Lakonan -->B.A (hons) Acting & Directing USM PENANG<--




Nazri Show Lagu BIDADARI

video

Nazri Show Lagu CINTA 3 SEGI

video

Wednesday, February 18, 2009

Tempahan Kek



ni ler bahan2 yang aku nak guna tuk wat kek...marjerin,gula,telur,tepung,baking powder dan juga emulco...





wahhhh....aku da mule mnimbang bahan ni...tah jadi tah tidak lerrr kek aku ni....pas tmbang gula ni nak wat per ek????luper la pulak....




kkk...sekarang da ingat da,kite msukkan bahan2 yang da di timbang dalam bekas adunan k.....




haaaa....xsangka lak aku,baru jer msukkan bahan2 yang di timbang terus jer da siap adunan....hek3x...skarang nak tunggu jadi ke tak pas bakar nanti....





ni da pun aku masukkan dalam cup cake....jd per tunggu lagiiii...msukkan dlm oven r plakkkk...xsabar nak tgk hasilnyer ni...huh.....





punyer la glojoh nyer aku,xsabar nak tengok hasil terus bukak pintu oven...hu3x...jangan xjd sudah...kek lum baper naik aku da pi bukak..hurmmmmm.......



Jeng..jeng.....jeng....yeahhhhh kek da siap...pas siap jer kek,aku n mak aku serta adek pmpuan aku pun bungkus ar kek2 tu....kner cpat ni coz owg tu nak dtg amek malam ni.....hek3x...Yesssssss akhirnyer aku brjaya gak siapkan kek sbnyk 1200 biji......hooorreyyyyyyyy.....skrg....aku nk pi mandi n tidorrrrrrrr





Aktiviti Yusry 2008 dalam PYAN PRODUCTION

Yusry ni baru berusia 11 tahun.... gambar sebelah ni mase tgh wat latihan sebelum p sesi ujibakat...wat psiapan ler kononnyerrr...he3x...





Gambar ni mase kat depan SRI PENTAS,mase ujibakat PONDOK-PONDOK gak...sje posing2 wat knangan..he3x...


Aktiviti Nazri 2008 Dalam PYAN PRODUCTION











Ni Nazri smasa di temuramah ketika ujibakat rancangan kanak2 terbaru di TV9 iaitu Rancangan PONDOK-PONDOK......Dia ni baru jer usia 12 tahun....

Ni tgh mencari idea lagu per nak dipersembahkan nanti tuk ujibakat....Pehhhh......lame gak dier ni bpikir,puas jugak ar ktorang tunggu dier bgtau lagu per dier nak main..