Thursday, June 25, 2009















Penggambaran DRAMA "Kembar Kecoh" (Nur Diyana Athirah)

Salam..

Pada hari ISNIN 29/06/2009 nanti Artis Budaya PYAN PRODUCTION (Diyana) akan menjalani penggambaran Drama KEMBAR KECOH...Doa2kan Diyana dapat buat yang terbaik ye...Kami dari Pyan Production sentiasa mendoakan kejayaan artis2 budaya kami....Moga Diyana akan dapat banyak ilmu pengetahuan sepanjang penggambaran nanti....

Aktiviti Sepanjang JUN 2009

06 / 06 / 2009 : Persembahan Siaran Langsung SUA RASA TV9
06 / 06 / 2009 : Tempahan sound system
07 / 06 / 2009 : Tempahan sound system n lighting (stage)
13 / 06 / 2009 : Persembahan Siaran Langsung Nasi Lemak Kopi-O TV9
13 / 06 / 2009 : Sesi ujibakat IDOLA KECIL 2
29 / 06 / 2009 : Penggambaran DRAMA "Kembar Kecoh"

Monday, June 22, 2009

Sesi Ujibakat IDOLA KECIL 2....

Ni ketika sesi ujibakat IDOLA KECIL 2 di Sri Pentas pada 13/06/2009....Artis2 budaya kami Aiman,Afiq & Efa terlibat dalam sesi ujibakat tu...emmm xtau ar dapat ke x...mudah2an salah sorang dapat la ek??

Sunday, June 21, 2009

Sibuk Siket....

Salam...

Kepada semua pngunjung2 yang sudi ziarah blog ni....maaf ye xdapat nak balas sgala msj2,email2 yang anda bagi....buat masa ni saya sibuk sedikit dan jarang ON9...ada masa nanti saya akan balas segala pertanyaan dan komen2 anda ye...

SALAM n TERIMA KASIH pada anda semua.........

Wednesday, June 10, 2009

Ulasan Show LIVE di TV9 (SUA RASA)

Salam.....

Haritu pemain piano kami,Khaidir baru je pas wat show live di TV9...Alhamdulillah semuanya berjalan lancar...cuma masa sesi temubual tu,Khaidir kaku sket coz baru first time wat show live di TV....tapi apapun aku harap lepas ni Khaidir akan wat yang lebih baik....mudah2an bila disoal lagi nanti jika berpeluang,aku harap dia dapat jawab dengan lebih tenang dan lancar...Papepun tq pada TV9 kerana memberi peluang untuk budak kami wat persembahan...gentar juga nampaknya die coz ble uncle aziz desa n fimie soal,die cam takut2 nak jawab....yang paling penting,die dapat pngalaman kat sana....

Gambar2 Show LIVE di TV9 (SUA RASA)

Wednesday, June 3, 2009

Show di SUA RASA TV9

Salam semua....

Saksikan artis budaya Pyan Production "Khaidir" berusia 16 tahun yang akan membuat persembahan bermain Piano di Siaran Langsung Sua Rasa TV9 pada

Hari : SABTU
Tarikh : 06 / 06 / 2009
Masa : 8.00pagi-10.00pagi

Segala pertanyaan atau ingin membuat tempahan sila hubungi atau SMS sy di talian

Pyan
017-2719149 / 019-6563794 (sms)

www.youtube.com/pyanproduction

www.myspace.com/pyanteam87

Join FC kami di

www.pyanproductionfc.ning.com

Khaidir semasa latihan PIANO dirumah

video

Tuesday, June 2, 2009

Adek Fimie (Hikayat Putera Syazlan)

sokong lah adek fimie ni untuk lbh maju dalam industri seni ni...kita perlu menyokong bakat2 baru yang ada sekarang coz dorang ni la yang akan mneruskan perjuangan dlm industri ni suatu hari nanti......nak bagi komen atau kata2 semangat boleh emailkan ke email saya di
mudah2an adek fimie ni trus berjaya...kita sama2 doakan yerk.....kalau nak chat ngan adek fimie ley chat kat web FC kami di

Pyan Production

Create Live Online widget-Music Widget video Widget Picture Widget

Shared via AddThis

Nak Tempah Sample Biskut Raya???....PERCUMA jerkkk....

Kepada anda yang ingin membuat tempahan sample2 biskut raya untuk dijual atau untuk kegunaan anda,sila telefon/sms ke nombor

PYAN...
017-2719149 / 019-6563794 (SMS)


Contoh untuk SMS :

nama (jarak) no.ic (jarak) alamat rumah (jarak) jenis2 biskut raya yang anda inginkan

atau emailkan ke : pyan_production@yahoo.com

Tempahan anda akan dihantar melalui pos atau dihantar terus oleh pihak kami...Senarai harga juga akan turut diberi berserta sample biskut raya yang anda inginkan...


Jenis Biskut Raya :
  1. Biskut Coklat VIENNESS
  2. Biskut Rangup Cornflakes
  3. Biskut Bebola Kelapa
  4. Biskut Suji
  5. Biskut Sarang Semut
  6. Tart Nenas
  7. Rempeyek
  8. Biskut Almond London

Resipi SHERBET TEMBIKAI.....

Bahan2 :

250 ml : jus tembikai
150 ml : aiskrim soda
100 gm : gula halus(castor)
2 biji : putih telur

Cara2 Membuatnya :
  1. Campurkan jus tembikai dengan aiskrim soda.
  2. Pukul putih telur hingga kembang dengan memasukkan gula sedikit demi sedikit.
  3. Kemudian campur putih telur yang diputar tadi kedalam jus tembikai dengan memukul perlahan2 menggunakan pmukul telur.
  4. Sejukkan sehingga hampir beku dan hidangkan.
  5. Kemudian pe lagi....jom kita minum duluuuuu.....he3x

Seni Jahitan Crostish....

Anda pernah dengar seni jahitan CROSTISH???Jika pernah,adakah anda berminat untuk menyimpannya sebagai hiasan dirumah???haaa....mudah sahaja jika anda ingin menempah hiasan tersebut anda boleh menempah dengan cara menghantar mesej/telefon Pyan ditalian :

017-2719149 / 019-6563794 (sms)

untuk menghantar SMS taip :

Contoh ---> nama (jarak) jenis tempahan (jarak) no.tel

atau emailkan ke :

pyan_production@yahoo.com

gambar2 kat bwh ni adalah gambar koleksi yang ibu aku wat....

Seni Jahitan Crostish....(Hasil Jahitan Ibuku)