Wednesday, June 10, 2009

Ulasan Show LIVE di TV9 (SUA RASA)

Salam.....

Haritu pemain piano kami,Khaidir baru je pas wat show live di TV9...Alhamdulillah semuanya berjalan lancar...cuma masa sesi temubual tu,Khaidir kaku sket coz baru first time wat show live di TV....tapi apapun aku harap lepas ni Khaidir akan wat yang lebih baik....mudah2an bila disoal lagi nanti jika berpeluang,aku harap dia dapat jawab dengan lebih tenang dan lancar...Papepun tq pada TV9 kerana memberi peluang untuk budak kami wat persembahan...gentar juga nampaknya die coz ble uncle aziz desa n fimie soal,die cam takut2 nak jawab....yang paling penting,die dapat pngalaman kat sana....

2 comments:

  1. Salam ziarah. Blog yang bermaklumat dan menarik.

    View Profile: Rantong™

    ReplyDelete
  2. tq rantong sudi lalu ziarah...

    ReplyDelete